Want your
own Fotopage?








 
manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Mar-2010 06:33 Email | Share | | Bookmark
Kak Z ~Rainbow~

 
 
 
Salam smua
Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni....

Wassalam smua...







Monday, 8-Mar-2010 03:24 Email | Share | | Bookmark
Baby Daisy-Plastic pearl

 
 
Salam,
Persalinan baju kurung polos riau corak yang sama, untuk yang ke-2 Baby Daisy - plastic pearl....
Harap2 tuan empunya baju terpesona dengan hasil kerja kita.

Terima kasih skli lagi






Quote:
diana yusof - salam akak, kita pun dah lama tak singgah fp akak, tp td dah singgah pun, ok je klau nak tiru...tukar idea...kadang2 ija ni pun kering gak.....
dana mmg cute - wah bakal pengantin ni leh lg datang umah org....duduk je umah tu.....kasi seri bnyk skit....tak sabar nak tengok gmbr dia.....terima kasih ek jengok kita


Monday, 8-Mar-2010 03:08 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Kasih

 
 
Salam,
Persalinan corak baju yang sama, kurung moden pendek, satu untuk Lingkaran Kasih, katanye suka yang simple saje tidak terlalu sarat... ....








Tuesday, 23-Feb-2010 07:29 Email | Share | | Bookmark
Selendang Akad Eifa

 
 
Salam smua...
Alhamudlilah...siap juga Selendang Akad Eifa untuk dipadankan dengan dress muslimah nye....biar nampak sepadan, sekadar tambahan white pearl. Lama sungguh tak mengupdate kan? Jutaan Terima kasih kepada yang terus sudi menjenguk FP ija yang nak dekat bersawang siap habuk lagi...jadinye tak menang tangan lah kita. Insyallah akan bersua lagi yea...klau ada jodoh tak kemana..dialam maya ini juga
AMIN WASSALAM...






Quote:
dana - mmg cntik dsarungkan pd hari besar....lg cntik klau utk dana, ni mesti tak senang duduk ni skrg...insyallah mudahan dpermudahkan yg maha Esa....amin
p/s : - klau ada tempat, dana dng bakal suami bersiram abis lah, lepas basuh pinggan mangkuk piuk belaga, tu abis lah kena siram depan keluarga...hahahaha


Tuesday, 23-Feb-2010 06:40 Email | Share | | Bookmark
Exora Kish

 
 




Exora Kish. sesuai dng empunya design.....Pattern ni adaptasi dari Annural Balkis© sendiri. Kita guna namanye sekali..jgn mare yea....credit for you...Daripada papan isyarat di tepi jalan, sudah terserlah warna biru laut...sebelum
berjumpa empunya baju ni.iye ke warna ni...suka nye aku.......warna cukup tersendiri. Biru ni cukup memainkan peranan penting, pengaruhnye cukup mendalam terhadap
mood...mampu mencorak perasaan warna biru lambang ketenangan, kesejukkan,
bergantung pada individu tu sendiri lah suka ke tidak, Sekadar nak adaptasi yg
berlainan, ija berani kan warna kontra yg boleh menimbulkan bunga Ezora Kish kita
ni...Baju lama, dimake over kan supaya nmpk segar mata memandang....simple je
jahitan nye.....biar tak segan bila Empunya baju ni nak mengajar, tak pasal2 nak
murid2 asyik belek baju cikgu,,bukan belek buku...

p/s : cikgu displin dah...hihihihi....


Quote:
balkis - wah cepat sungguh kau terjah, terima kasih ekk....
Beauty&TheBeads - yea ar..menghabiskan saki baki yg ada....
eddamanik - yea ramai2 kita adikberadik


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net