manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Jan-2009 08:25 Email | Share | | Bookmark
Fresh Roses

 
 
 






Quote:
beading_passion - terima kasih......
norli norli@uum.edu.my - selalu masuk sini, cuci mata, sudi2 lah yea, waalaikumsalam norli, kebaya pink ni mmg dah terselah cantik tanpa manik.......
Beauty&TheBeads - munge akak pun comel tau......kita dah cuci mata gmbr kahwin, smua nye cantik2 belaka, editing kagum btulll... pandai berkarya orgnye cik beauty ni...tak leh di sangkal
Anggun pesona - postpone, tak apa kita sedia menanti, kadang2 masa lapang kita jengok juga.....lambt dng cepat je...hehe
Datin haryati - kelas tu kat damansara, jauh nye.........kita kat wangsa maju, alamat kempunan ar impian nak lentikkan apa yg patut niii....
Kilauan musitka - T Q V M, kak muzz, sama2 yea kita tak putus idea
anggerik rimba - T Q V M, biasa je, awk pun boleh buat, cuba ar....
nora manik - leh je, apa pulak nak tiru2...tak kesah arr....buat ar.....roses mmg kesukaaan org p'puan kan....
shima - T Q V M, lg semangat tngok akak shima nye menu english breakfast + mashed potatoes........lapoorr lapoor


Saturday, 3-Jan-2009 07:32 Email | Share | | Bookmark
Seputih Salju

 
Assalamualaikum....
Salam Tahun Baru...2009
Sepasang baju diberi nama Seputih Salju bagi salah satu penamat tahun 2008...ia dipakai untuk majlis akad nikad kawan pada adik kita di kelantan pada 27th Disember yang lepas....Pemilihan warna manik disuai padan bersama dengan sampin pasangan lelaki biar ia nmpak sepadan skit.....Kerawang Seputih Salju ni sudah sedia ada sepanjang labuh baju kurung, agak tebal juga kerawang ni, banyak juga ar jarum yang patah, tak terkira pun........



Quote:
balqis - sesuci putih salju utk ari bersejarah....
glamstarz - entah ar kita selalu dapat tempahan coloour pink ni...sejuk je mata pandang


Friday, 2-Jan-2009 00:58 Email | Share | | Bookmark
Kerongsang

 


Dalam sekian lama seram sejuk dek pukulan demam, hampir 2 minggu, letih btul demam lama2 ni..tp alhamdulilah dah semakin elok......seperti ija janjikan, ija selit kan rintihan kerongsang masa dlm proses pembikinan PUA nusantara......
akhir skli...


SELAMAT JALAN 2008........ia penuh seribu kenangan.....
SELAMAT DATANG 2009........ia penuh seribu harapan......




Quote:
liya - sudi nanti kita jengok, nanti juga kita email price list yea...lama tak updated, apa2 terima kasih...
Wak Kumis - smpai 2 bungkus...tu kecil je....klau sy pun 2 kot...pantang tngk...hehe
jasmeen - migrain, sy pun kadang2 migrain juga, lg angin bila buat tak kemas, bukak entah brapa kali, tak penah kira, cantik belakang kira, janji kemas dan kemas jahitan, jahit jgn sekali terbuka......jahit ni kena sabar bnyk2.....puas bila rasa kemas
be_extrabeautiful@yahoo.com - kita masih ambik tempahan, call je 019-20202 414, nanti belakang kira....nego lg
abg jeff - tetap terpahat memori 2008....suka, duka,
ida merpati - sama2 lah, moga dikurnia rezeki yg melimpah2..amin amin
zairieza - salam kenalan, suka cuba ar pulak pattern ni, guna pearls kecil2 sambung2 kan....boleh nye...
balkis - terima kasih...harap2 tua badan lg rasa bertuah kan kan kan..


Monday, 22-Dec-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark
Pintalan v2 layer

 
Assalamualikum smua, hampir terlupa nak letak pattern pintalan ni, disebalik bj ni, ada yg pening juga wlaupun pattern yg seringkas yg mungkin, Setelah jenuh buat bhg tangan, baru ku perasan stok manik putih tu tak cukup...alamak mana nak aku nak cari, padahal manik ni aku beli kat melaka, ni ar gatal tangan sapa suruh beli jauh2.....jenuh ar bila pulak nak blik melaka ni, nak tak nak kena ar juga aku tunggu, puas juga pusing kat KL ni, mana tahu ada ke, seakan2 ke, hampehh tak ada juga, alamat lambat ar smpai ke tuan baju, Alamat merajuk juga keee......tension klau part cam ni...
Wassalam...




Quote:
abg jeff - abg ni kan mmg peneman setia, tak kira kan...sy dah nnyk kali terlepas pandang entry yg leps tau, copet bonorrr......laju cam motor bot....abg jeff dah naik ke yg kat melaka tu bot apa ekkk......murah je RM5 ..lebih kurang cruises cam kat putrajaya tau.....
ibead ann - wahhh murah bisness, hrap2 makin meletopppp..amin amin amin
Yananora - admirer ngan pua etnik eja tu, ok je klau yana nak buat, cuba ar...7 lapis je, yana boleh buat..nanti tunjukkan yea.....apasalah nye kongsi idea....
azzura - kita dah tngok dah fp br zura...leh tahan...perkemas kan lg jahitan, lama2 boleh, ija pun mula dr bwah....sama2.
ida merpati - pintal cc, order dng akak je lah....nak makan buat skit2 je, tp tak secantik akak ida .....
Beauty&TheBeads - fond test tu cam tiru awk yea...sorii arrr...cam ane kita nak kasi besar skit.....cocekkk benorrr....kan..kita nak jengok dah umahh..makin meletoppp....agar makan meletopp lg thn 2009 niii.dng hasil nukilan yg terpesona
Ana cake lover - kita tak jauhh arrrr....KL jee, post leh, dah biasa dah smpai kat meja oppisss....nanti kawan2 ckp..ija dapat posto......postoo....
abg jeff - selamat menempuhhh thn baruuuuu....2009


Saturday, 20-Dec-2008 12:46 Email | Share | | Bookmark
Pua Nusantara

 
Assalamualaikum.....salam hujung minggu, sekian lama tak bersua, berceloteh....di web ni, berkongsi minat yg sama pada smua........ada beberapa bj yg menanti untuk pamerkan disini....harap2 dapat kepuasan pd smua yg menjamu mata.......koleksi kali ni masih diberi nama PUA, tp manik dijahit bertindih pada jahitan tali air......mula2 dapat bj ni..... ija lakarkan pada kertas kosong dulu, abis ija conteng2 kertas kosong tu entah jadi apa..rasa nak tunjuk, malu ar.....kejap2 ija duduk, jap ija terlentang, jap ija pakai meja jepun kat umah, abis2 ija setia dng meja jepun lah......mula jahit smpai separuh, bila siap sebelah tangan, ija pusing nmpak pulak bj lain, yg ija kena segerakan, ija capai bj satu lg..jadi siap 2 sekali. nanti yea dipamerkan...ni pun badan tak berapa baik.....rasanye kekurangan kasih syg mak kot.....biasa lah cuti sekolah kan,,,nmpk nye hampir sebulan lah mak di kg...cedih nyeee

Wassalam...



Quote:
ejardkethot - tak kesah ar pakai kat ane?..lawo juga tu, unikkk sehhh...
kilauan mustika - tukar angin tu sampingan tu,,,pkara wajip shoopinnggg....
Beauty&TheBeads - ni br berjinak2 nak wat cam ni, alamak lmbat ar upload gmbr dng nak edit lg, entah apa rupa lah ni weiii cam tarzan pun yea, serawang tepi2 lg....
afairuz - oh yea, cedihnye..tak ada rezeki..sabar yeaaa, blum lg, nanti datang bnyk2 tak leh tolak lakkkk...moga sihat walafiat, dsmping limpahan kesyukuran ILAHI.......
zai - yea pattern ni bersilang2, saje ubah angin
glamstar - simpul kasih, berpintal tu cam sama je.....cam love, cinta, rindu...hehe
[b]


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net