manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Sep-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
Baju Repair ke corak baru

 
 
 
Agak lama baju ni terperap, bukan tak sudi...tp mencari idea yg sesuai, tuan punya baju ni dengan tidak sengaja terkena tapak seterika yg amat panas, alamak bocor lah bj baru dibeli...belum sempat melaram......ini lah hasilnye bila sudah biperbaiki ditambah seri manikmanik....







Monday, 3-Aug-2009 04:36 Email | Share | | Bookmark
Mentari utk Adik Ina

ibu bunga besar skit, anak2 kecil je
pdngan sisi kanan
pdngan sisi kiri
View all 4 photos...






ada juga yg suka bunga besorr2 ni...sebelah lengan je br siap....sabar yeaa...

Quote:
azue - sama lah suka juga besor2 ni, tp tngok pattern juga ar...klau berdasarkan pattern diatas...bunga ibu yg besar...anak2 tu dah kecil comel je......nanti klau smua besor...malu ar menonjol sngt.....
k.edda manik - sabar yea akak eda syg....nanti ija siapkan juga cam bunga ditaman akak, lawo sngt..
jeff - tq abg jeff
mamasya - mmg skrg tread bunga leh nmpk sbatu......br berseri2 dipagi rayooo...
dana mmg cute - t'tinggal, tak lah, kita yg lambat nak updated tau....
serina - sulam jgn tak sulam ni...biar patah bnyk jarum, tak apa...janji keje jln
cici - salam ramadhan cici, lama tak nmpk, kita dah singgah umah u....
afairuz - salam ramadhan, elo geng......jgn serik dtg sini udah juga...berkurun lama, ku rasakan, leh nyanyi lak...hihihi
mira glitz - amboii ari2 mu dtg...10q lah........awk pun apa kurangnye...lawo maaa, makin bersinar2.....
mamasya - salam ramadhan mamasya sekeluarga, sihat hendaknye jua...
afairuz - elooo geng..bz tak arr..tp buat22 bz..hihi


Monday, 3-Aug-2009 04:19 Email | Share | | Bookmark
Pua Etnik ~ K Ida Rashidah

pua dijahit keliling leher
dr sisi atas
dihantar pd minggu ni.




SEDIA DIHANTAR .....postoo..postoo....


terima kasih yea, maap gmbr kurang kualiti...

Quote:
glamstar - tq glams yea, kwan baikku ni...mu nye pattern lg lah...menusupp jiwa kalbu tau
edda manik - step sama cam jahit jelujur je, tp pndai main warna je....mula2 pening gak ni
yan - apa yan wat nota, tak pandai ar.....lg pun mmg tak ada masa, dng bj yg ada....
mira glitz - tq sudi menjamu mata


Monday, 3-Aug-2009 03:30 Email | Share | | Bookmark
Pesona~Reen

bhg bwh
bhg hadapan
warna terang lawoo
View all 5 photos...






Cukup mencabar menjahit pd kain chiffon.......disebabkan leher yg amat labuh dlm 10inci, ija tambah seri dengan batu ala-ala kristal bicone acrylic untuk dijadikan bunga, ija buat 2 warna berbeza, unggu & kuning.....ada warna lite pink pun lawo...tak tahu nak letak mane...nak cari baju senada lah nanti...pd hujung lengan & tepi leher hnya jahit clumble, suka tngok kat web pepari....nmpk mudah, tp yg amat rumit mungkin pd jenis kain yg berlapis dua ni kot, ni akibat wabak crumble....crumble ke tu k.umi?

Quote:
edda manik - alhamdulilah tu namanye rezeki.....hrp k.edda pun same yea


Tuesday, 21-Jul-2009 06:06 Email | Share | | Bookmark
Louis Bougainville

 
 
 




Quote:
glamstarz - tu ar pasal, ni ada lg tak sempat nak edit gambar....cam ribut taufan je skrg
rozza - terima kasih cik rozza...cuba lahh...pasti tak menghampakan...
dana - yea....mmg cute..besorr2 ni..dr jauh mu dah nmpk ija kan...hihihi
Kilauanmustika - ala kak muzz ni...yg runcing tu sy beli kan http://zaimanik.fotopages.com/ - order saje......
yan - mmg berbaloi2.....
hazamiyah - terima kasih yea..order saje..pos saje....insyallah selamat....dr brunei pun sampai leh smpai
mamsya - terima kasih yea atas pujian...
afai - eloo geng mu..dtg melakoo tak habakk yea..tahniah...dah ammm yea...alahaiii bahagianye idup
fiq - mmm. kita dah jenokkk..lawoo sngat..mu ok ke?...mehh arr dtg KL, cam k.umi tu...hahahha


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net