manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Jul-2009 04:26 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur Reen III

 
 
 
View all 4 photos...




Quote:
k.dzila - thanks yea, ingat tak ada org ingt kita dah...lom abis lg edit dah dtg..sila...sila...
Beauty&TheBeads - thanks k.izan, tu edisi kupu2 pulang dr taman.....hehe
edda manik - tq kak edda, sekali kuar tu dah bnyk tp depan mata pun bnyk gak....[/b]
rozza - brapa hari yea. kita ni bukan fulltime wat ni...ni kira dng nak panas enjin mood lg, kira dng manik cukup ke tidak ni, kira dng tampal kain gam lg..agaknye ada dlm seminggu lah, klau yg cepat tak wat keje lain agaknye dlm 3 ari insyallah lah..tp nanti mak lak ckp, along kau tak reti wat keje lain ke?....naik muak pulak telinga ni...maap yea mak....
pepari - nanti yea ilmu di dada lom cukup...insyallah nanti kita tunjukkan, tp ari tu kita dah cuba buat lupooo nak ambik gmbr lakk.....rasanye kak beauty kita sempat cuci mata...hahahahhaha


Tuesday, 21-Jul-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
Butir II

 
 
 


Quote:
rozza - simple pun cntik kan.....


Tuesday, 21-Jul-2009 04:00 Email | Share | | Bookmark
Utk Tempahan....

I've been very bz....really sorry for not updating.. August is coming...Kesibukan mula melanda udah tak terucap....utk tempahan masih diterima, sila call 019-2020414 @ email eja_shariza@yahoo.com


Friday, 12-Jun-2009 07:59 Email | Share | | Bookmark
Thai Silk- Pn. Rozilah

kosong lg
udah hampir siap...
taraaaa...alhamdulilah leh melaram....
View all 4 photos...








Selingan tambahan baju Thai Silk cik pn zilah kurung kosong dari bunga2x comel ...sila abaikan tarikh tu yea....kwan2x, bnyk btul kesilapan
maap yea gmbr bnyak terkucil..sana sini.....


Friday, 12-Jun-2009 07:53 Email | Share | | Bookmark
Butir I

 
 
Butir - ada 1 helai lg cam ni.... Alhamdulilah rezeki...





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net