manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Jun-2009 07:25 Email | Share | | Bookmark
Sis Aida Pintalan

gmbr penuh di patung
 
Sebelum korang gelak ke apa ke?........lantak lah, ada kwan ckp,,,ija..cam tulang rusuk lah,,hehe,,, tak tahu bila pakai, abis makcik2 tepi jalan pun toleh 2 kali, sempat juga ija sarung kat badan, bukan pakai betul2, sarung je..nak cuba tngok kat cermin......ni perhatian btul....atas permintaan cik aida kita......saje je ija kasi lagi lebat ala pattern pintalan...Mintk maap bj ni lama dah siap, tengok tu tarikh kat gmbr tu klau tak caya...hehe, ada satu lg, jap tngok atas....hehe

dipersilakan komen kwan2....





Friday, 12-Jun-2009 03:58 Email | Share | | Bookmark
Stone barberry,

sbelum siap...
ada lg di tambah ...
baju melayu sedondon
Testing 1 2 3...

SETIAP kali menjelang musim perkahwinan, masa cuti sekolah, semua org sibok, sibok tempah baju ar, bj pengapit, bj nikad, tetamu pun tak nak kalah, cam2 ija pun sibok, tp rasanye ija penyibok pun yea........sebagai pelengkap busana di hari bahagia lah kata kan, bagi pencuci mata, akhirnye jgn merajuk udah, patutnye bahagian stone barberry tu ada lagi di tambah, maap tak sempat nak tangkap, tuan nye dah tangkap dulu, ija ada tambah juntaian dibwh tp dijahit berperingkat.....tak lah nmpk togel sngt.....nanti klau nak buat, jgn buat tak abis cam ija ni, kasi kilau sedondon lah, bagi yg tak bertudung mmg sesuai, yg berselendang pun ok kot....

D seri dengan baju melayu pngantin lelaki, kasi padan dengan perincian yg sama, stone barberry....


Alhamdulilah...abis hutang ku satu, susah benorl nak msuk fp skrg....rasa cam nak makan je...geram,,,,







Tuesday, 26-May-2009 08:26 Email | Share | | Bookmark
Tinjau-tinjau dulu yea....Bakal Pengantin

 


Tuesday, 26-May-2009 07:23 Email | Share | | Bookmark
Sakura (Fukushima)

melingkar sampai 12 inci
pandangan atas
d lengan saje




Wah cam best je nama dia................Komen apa yg ptut dulu yg kawan2......ingat nak tambah apa yg patut, tp tuan empunya kata sudah2 lah tu ija.....tp aku yg cam gigit jari..cam tak puas hati.....


Tuesday, 26-May-2009 06:50 Email | Share | | Bookmark
Blue Belissa 2

 
 
 
View all 4 photos...
Siapa kata kakak pengantin lelaki tak penting, tak leh bergaya sakan........mari kita saksi kan...pemalu orangnye....Blue Bellisa yg menjadi idaman berbaju biru (Baju I)





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net