manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Mar-2009 02:47 Email | Share | | Bookmark
Blue Belissa

 
 
Salam semua...
Blue Belissa ni utk pn kita kat oppis, sbelum dapat kain ni, manik dah sedia d hujung tangan, pn kita ni kata buat skit2 kelopak bunga leh, bila tengok kain, itam nye tanah dia, bila nak draw mmg susah, mesti kembang ar jadinye corak nye, pen dah cuba, kapur putih haram tak jadi,....apa ek yg sesuai....ada tip tak?
last2 ni dia blue Belissa.......




skrg klau nak msuk kan gmbr terkedik2...mintk ampun ar smua yea......

Quote:
fuziah : wassalam, kita stay kat wangsa maju, dah dekat benor, kita dah reply email yea.....
wansya : ada ke erasable pen warna putih?putih tu bukan pemadam yg purple tu..tak nmpak juga, apa2 tq yea......
shima27 : kita stay sama yea........tak yah akak2, kita sebaya lah..malunye aku dah tua.....
Yasha : terima kasih, jom.......
azzura : cepat ar upload bj pngantin, terujua ni.....
anggerik rimba : mesti tngah kerja keras utk event RJ tu kan..
dana : kita stay wangsa maju, tngok ats tu ada lg biru....


Monday, 23-Mar-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Lily flower salwa

 
 
Assalamualaikum......
Persalinan dah lama terperap, untuk saudara salwa yg telah selamat diijapkabul untuk dihadiah pd pihak perempuan di atas dulang hantaran.........terima kasih salwa memberi kepercayaan untuk disiapkan utk beberapa hari, cukup simple, .......Alhamdulilah
Wassalam




maap gmbr kurang kualiti, entah mana silap nye...angin juga......yg lain kabur

Quote:
Beauty&TheBeads : yea....yg akak kasi tu no hp sy pd salwa, msdnoraini pun kasi..terima kasih akak2 sklian
Yasha : Salam kenalan, ayu lg Indayan Shimerring Flower awk- cntik...i suka sngt
dana : yea sesuai utk darah maniss kan kan kan, dah jengok dah...bnyk borong kain pasang nmpk...tu sure bling bling kan pastu...
glamstarz : yea...2 in 1.....agknye pngantin ni pemalu lg kotttt


Tuesday, 17-Feb-2009 02:17 Email | Share | | Bookmark
Pyramid

 
Atas memenuhi permintaan kawan, yang ingin kan pattern sebiji cam si cici kita ni, sy pun terus sms cici, cici aku nak tiru pattern pyramid kau sebiji boleh, dng lantas nye cici jwp, tiru ar......tabik spring btul aku rasa, tanpa ada sebarang niat yg ragu2, cici ikhlas berkongsi beberapa tips yg aku rasa bertuah nye diri ni...lama2 aku pun jatuh cinta pattern ni,,tengok ar ingat nak wat ar sebiji utk baju sendiri, sesuai skit kat opis, ni web kawan kita - ci, aku panggil kau ni, terima kasih sekali.lg........http://cyfeezbeads.fotopages.com/

beberapa gmbr akan menyusul.....maap gmbr kurang kualiti...




Tuesday, 17-Feb-2009 01:54 Email | Share | | Bookmark
Renda Organza

 
 
Assalamualaikum....smua, maap dipinta tanpa khbar berita, tiada yg menarik, bukan merajuk, tp kadang2 tersendap bermacam2 dugaan rencah kehidupan yg tiada noktah. Percubaan pertama utk mendapatkan mood baru, fasa baru, ku dedikasi hutang2 yg perlu dibayar......Insyallah kita berjumpa lg.

Wassalam





Monday, 12-Jan-2009 10:29 Email | Share | | Bookmark
Kombinasi Renda & Bunga Organza

 
 




Sedang bercinta menyiapkan renda sang puteri, agak gusar sebab lewat sampai matlamat, dengan kejutan deman yang sudah, dengan keadaan diri sekarang kurang sihat, hari ni MC lg, pitam dalam LRT ampang park, tiba2 je aku rebah dikaki entah sapa, tak tentu arah aku dibuatnye...org disekeliling penuh beri perhatian, tak kira cina, melayu, entah mana aku dicapai ramai2, diberi minyak, tisu, dipicit sana sini, aku yg dah mual2 rasa panas, walaupun aku tahu ai-cond LRT kuat, aku peluh tersangat2.......gelap mata aku dengan keadaan yg sesak dlm LRT, ......entah ar....bulan ni sakit2 je........sampai je oppis aku gagahkan diri ke Klinik ditemani teman.....

Ok berbalik cerita rendaku, aku tak sempat usik pun...tp kemarin hampir siap.....baru ku perasan manik yg dijahit pada belahan kebaya ni tersilap warna.....jenuh aku bukak blik.....mula aku sendiri tak perasan, tp bila ditegur adik, along napa warna manik tak sama, saje yea......apaaaaaaaaaa......silap aku....Renda Sang Puteri akan diserikan dengan Bunga Organza, Fabrik organza yg d beli di kedai reben 2meter, warna pink & putih salju....... dan digubah menjadi kelopak bunga.....

Quote:
balqis - btul lah ada trademake bunga FLORA CINTA awk tu, kita pun dah jatuh cinta..........awk mmg pandai buat kelopak bunga pakai labuci, tak rugi akak nora didik....kita je yg blommm pandai lg.....
zai - yea pitam.....alhamdulilah tak ada org ambik kesempatan, sbab smua sekeliling kita p'puan juga....terima kasih, kita tambah teman lg dr anak didik nora manik...suka
Beauty&TheBeads - hrap2 beransur pulih pnyakit2 ni......terima kasih kembali
Little mama - boleh je sabar, kadang2 berbelit juga, potong kan saje benang tu, pastu ikat kembali kuat2, matikan pd jahitan sediada.....insyallah boleh je.......yg kena sabar nak siapkan satu2 bj je...jahit2 tak siap........tu yg tmbh sabar ....
bibu@wilda - terima kasih, ni tengah kunyah vitamin c ni, badan je besar kita ni, tp lembikk..hehe
putih - nama si putih tu ar....kita suka nama tu.....cam dlm filem bawang putih bawang merah, wan maimunah panggil erra fazira, ohhh putih...ohh putih..kita suka dngarr...hehe
angahsu - jatuh cinta, senang je, nak belajar,,boleh kita YM sama.......roses organza pun ija leh ajarkan....ni id YM ija - eja_shariza@yahoo.com -


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net