manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Feb-2008 03:59 Email | Share | Bookmark
NEW INFO

 
PENGUMUMAN:[/color

[color=red]Assalamualaikum & salam sejahtera...Selamat Menyambut Raya Cina (Cinese New Year) bagi mereka yg meraikan (makan besar lah mlm ni) & selamat bercuti panjang....kita tambah cuti lg..aari tu Hari Wilayah ni pulak raya cina....
Ribuan terima kasih kepada pengunjung yg melayari FP saya ni....jika ada sabarang pertanyaan boleh war2 kan...boleh kita berkongsi-kongsi koleksi, pendapat, kerenah jahitan manik, walaupun sy masih baru dlm bidang ni...(dalam Feb'07) sy pun tidak lari dari kesilapan....
Buat yg telah menempah jahitan manik ni..harap dapat puas ati......dan suka sangat sbeb ari ni dah selesai lagi baju..tp tak sempat ambik gmbar...sebab tuan baju ambik kat umah pagi tadi....terima kasih sekali lagi Pn. Shima & Cik Irenana....Semua koleksi disini , hasil kerja tangan sy 100% yg tidak kenal siang & mlm.....


[size=18]DISINI SY JUGA MENERIMA TEMPAHAN UTK MEMBUAT BAJU KURUNG & PAKAIAN HARIAN, UNIFORM (Harga Disertakan)[/size]Segala butiran dalah seperti berikut: -
Baju Kurung Biasa + Kun - RM30, RM35, RM40
Baju Kurung Kiau & Baju Kurung Pahang, - RM30, RM35, RM40
Baju Kebaya / Kebarung - RM40-RM50
Blous, Kemaja, Uniform Sekolah, Pakaian Harian cth T-Shirt Cotton - RM25-RM60 (termasuk printing logo)

[color=red](Baju contoh boleh dihantar @ diukur badan) Bagi mereka menempah + jahitan manik dng harga yg berpatutan)

Boleh juga kunjungi Kedai FATIMAH YONO SIGAERU ENTERPRISE

PN. FATIMAH : 019-6280663 (ini mak saudara sy)
Dewan Serbaguna Blok H
Rumah Pangsa Jalan Kuching
51200 Kuala Lumpur
WILAYAH PERSEKUTUAN


Utk sebarang tempahan manik baru boleh call/sms/ pada no ni.....019-2020414



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net