manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Feb-2008 06:06 Email | Share | Bookmark
Another Baju utk K.Ila...' V ' Line

 
 
 
 
 
color=brown]
Jenis Design : ' V ' LiNe
Baju : Baju Kurung
Manik : Manik Berbaris pada bhg. Lengan sahaja
.


Jenis design ni nmpaknye senang bangat..tp sebelum buat kena draw dulu dng pembaris, kasi sama besar, kecilnye...rasa payah mmg sangat, baju ni tersangat lah licin....tp bila siap dia macam berkilat2 + manik bulat emas....mesti pandang 2 kali...baju ni tak ada corak bunga2 so sesuai LAH. Design manik berbaris ni pilihan kak ila sendiri...ditambah lagi manik ni smpai hujung lengan dan bila pakai nmpak lah corak manik berbaris ni berbentuk ' V ' gmbr ni sebelum ditambah manik sebab, tuanNye dah nak pakai nak g kenduri kahwin.

Next Projek : Pra-TOnton Version Baru Manik Teeeraburrr (Utk Ziana)
Next Projek : Manik Berbaris Lagi (Saudara K.ila) dah berkenan bila g same2 umah kahwin ari tu..
Next Projek : Manik Double Layer (Kak Uda) org melakoooo
Next Projek : Bunga Lalang (Entah sapa tak tahu, tempahan dari kedai mak saudara)


Terima kasih kepada yg berpuas ati hasil jahitan sy.







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net