manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-May-2008 04:08 Email | Share | Bookmark
HAPPY BELATED MONTHER'D DAY ......

Sempat Buat cupcakes ari Ahad, Jenuh cari Bahan2...tak tahu pulak kedai kek tu tak bukak ari Ahad, ape lagi kak ida lah jadi sasaran http://merpati66.fotopages.com/ - terima kasih kak ida, call dia, tanya mane kedai yg bukak pukul 9.30am ni....dia cakap ada, d umak kak ida, gelak juga...ape lg kita order lah..piping bag - utk buat nozel.....kotak cc yg muat 25 ketul...kita order ada satu barang tp lupa lah.....murah btul kedai ni aku cakap dalam hati...senang pun senang. dekat pun dekat..ape lg smpai umah mulakan projek sorang....mak abah tak ade umah balik kampung ..so petang ahad baru sampai KL..lagi senang lah emak tak tahu....plan 3 keluarga nak bawak mak2 sendiri g makan luar...bawa makteh, mak etam & busu.....sekali dng suami masing dan anak2......bila sampai je emak tanya ehhh nape busu ada ni...eh terjumpa lah nak makan same..saje je lalu pintu belakang kedai tu..duduk jap..emak kata eh etam pun ada.....nape etam pun ada sini...makan juga ke? masing2 dah pandang...pastu kitaorg jerit ramai.....tup2

KITA ORG JERIT RAMAI2..SELAMAT HARI IBU........






Maaf kita lambat masukkan gmbar bz arrrr...
Jumpa di lain siaran....
Wassalam...


Quote:
Mummy Irdina&Arissa - ala mummy last minute nye keje ni
srsfeqah - benstnye nescafe tu...dah lama tak minum...takut pening... ada dlm 2 3 thn...
zai kulim - kita dah tngok smua gmbar kita view kat bwh tu...meriah nye...
jeff - tqvm .........lepas ni cuti lagi....wesak day's.....sambut ke?.heheh jgn marah ha...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net