manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Jun-2008 08:39 Email | Share | Bookmark
Pintalan 3v Layer

 
 
 
 
[size=18]Pintalan 3v Layer untuk Mama Hasiah pada kain sutera...ni baju masa anak dara, kira di makeover kan lah...ai untung nye badan....tak besar2.....kain sutera ni lembut & sejuk je.....
[/size]




Quote:

ahamd syafiq akram syafiq.amir - ahh ibu pun jahit...baguss leh jadi kawan ibu lakk..
abg jeff - terima kasih....
Beauty&TheBeads - kita kalau nak tahu hari2 jengok tau..tak kira pagi petang pun datang....tak updated pun kita tengok gak...kadang2 leh datang kan mood...
Norabeads - awk nye pun lawo...tengok CROSS BEADS STITCH - INTAN tu payah gak nak wat tu....kena telita beb...syabasss lahh...
cik anggun - dah datang lom mood tu...g bercuti lah.....
mr shah&mrs zura - terima kasih..colorful sebab baju tu....main peranan...kita follow je kasi serasi tak lah janggal lakk.
dianayuss - nak kita tolong ke?..sian lak rasanye..tp betul kalau tak ada mood..jangan cakap nak buat...jahit je asyik silap....manik pun jadi malap...hehhe tu yg sy rasa lah
angahsu - tqvm
june - terima kasih gak
jamal kl - jual kain, tak jual, kita jahit baju dng jahit manik pada baju je..raya kan dah dekat.....kasi cun sikit bini niii...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net