manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jun-2008 08:00 Email | Share | Bookmark
Pusing-pusing Ezora

 
 
 
 
Ni lah hasilnye....mencabar skit...alhamdulilah siap, dapat lah tuan punya badan nak pakai weekend ni...pusing2 Ezora ni lain dari gmbar yg bawak tu, ari tu warna biru tua, ni warna itam lak..mula2 tak puas hati, kita bukak jahit bukak jahit ada lah 3 kali kot.....mmg tak cantik ..ini hasil yg terakhir....harap dapat komen yea...








yang simple ni bahagian hujung tangan..mcm ada yg cacat kan, masa tak cukup ma...

jumpa lagi....

Quote:

Ejard - RE :"nyeeeeeeeee
brapa hari ? brapa bulan?? bayi kecil nie
EJARD .TANYA BABY ORG WAT APE...BABY SENDIRI BILA LAGI..EHEHEHEH..
JGN MARA ARR ""

gile.....ejard 18 tahun pon x masok lg...huhuhuhuhu
sori adik ejard...aku ingat kau same baya lah..aku ni dah tua arr 26 tua kaaa......stail kau mcm dah matang arrr..pandai dari aku...
Beauty&TheBeads - kasih diterima, baik cikgu...ni tangan mcm keras je, tp masih tak lawo lg tu?....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net