manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jul-2008 06:38 Email | Share | Bookmark
Eye of Sauron

 




Quote:

kepada yg memberi pandangan/cadangan/tak kira lah yg jalan2 cuci mata, tqvm yea. selamat cuci mata....
meorjay65 - thank you..
jasmeen - teman pun mula2 tak tahu gak..lama2 jatuh cinta maa, tp nasi lemak hijau tu....umpppp leh tahann...
izah- thanks....mcm nak tempah..call je..harga boleh dirunding......
maklang - rajin tak lah rajin, kadang2 malas juga..sy dah reply true fp maklang...
cuipieda - kita mmg bukak kedai kat area jalan kuching...kedai jahit baju...tu mak saudara...tempah manik kita lah. jahit baju bolah lah tp malas tersangat2..
ijulabi - tak tahu nak cakap ape..asl terkedu ke....ehh perasan nye akuuu..
anggun - wahhh ade lord of the ring la kat cni rupanya -- kat ane lord of the ring nii....kat batu kristal ke....aku pening japp
beautynthebeads - meh kasi jamu mata kat sini...jom kita menjamu kat dia lak...baju biru laut tuu cantik belakaaaa...
Nor - kita dah jengokk...mcm ane nak registerrrr..menarikk tuu..shoopping dlm webb
ima- tqvm ima....leh tengokkk
kak ida merpati - aku lah naik juling tengok, nenas hang, stawberry hang, cili api hang, aku nanti kan durian duduk tu...
mamasya - terima kasih mamasya, sy tak tahan tngok kek mama tu, mmmm kuat kan usaha yea..leh tmbah p'dapatn
kertas putih - nanti kita send email, berkenan lak tngok magnet tu...aku mmg gler barang2 yg sweet muet nii.
izamamahaikal - tq mamahaikal, gigi haikal dah banyak tu......siap2 senget kepala dia..ehh budak2 nii buat org geram jee
noniee - dalam banyak2 pattern, eyes of sauron lah yg paling susah bagi saya... saya pernah 3 kali jahit, tp tak smpt siap buka balik... sebab pattern ni byk kerenah kan... congrats la sbb awk dpt buat... ada cara senang nak jht pattern ni tak... nonie tak tahu lah nak cakap susah mmg susah kot...tp bila dah boleh buat, teruskan je lah. sy hanya ikut susunan, cara lenggok manik tu terletak...ape2 selamat mencuba yea...ni pun tengah belajar lg...
sue - tqvmmm,gmbar syahmi tengah tido tu suka tngokkk...dng pipi yg gebuuu maa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net