manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Sep-2008 03:30 Email | Share | Bookmark
Shino Sakura Pink...

 
 
 
 
Shino Sakura Pink ni..untuk budak perempuan darjah 1..kalah tak silap...sy buat bahagian tangan dng bawah baju sahaja....lepas ni ada lagi 3 helai baju budak akan menyusul...lagi comel...kira 4-5tahun....masa gunting kain dia ni......tak smpai ati sbab bnyk kain lebih,.....geram sebab comel sngat saiz budak ni....pattern pun surprise tau...yg pasti lip lap.....









ada lagi....

Quote:


http://budaknakai.fotopages.com/ - kain cam sama ngan my doters...kaler je dark pink...tgh tunggu siap ..baru nak jahit manik...tak sabo - (oh yea ke?..org ni beli bnyak smua antor kain catton utk anak dia 4 pasang skli gus, utk dia satu pasang...mmg cantik....jahit senang skit ....lembut kan , tempoh jahit ni selalunye tngok pada pattern satu2 baju tu...klau simple dlm 2 ari insyallah leh siap, tp klau yg berterabur tu..lama skit dlm 2 mggu, kita keje ar.....lom lagi suri rumah tangga....

ida isk @ agent 66 - akak,aku tngok hang ni......menu ramadhan ari2 kalah menu biasa...tak ada lauk lemak2 pun..smua yg goreng...bestnye...aku suka......ni menu cam diet pun ok......

nora manik - ok aku tak kesah dapatkan sign RJ tu..yg penting buku tu...aku tak sabar.....kesian kat hang lak, kau stay mane...klau wekend ni ambik pun ok.....aku tak sbar nii.....

nonie - budak skrg mmg lagi sweet pattern nye. klau nak dibandingkan org besar.....sedap je mata pandang kan.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net