manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Sep-2008 01:46 Email | Share | Bookmark
Raya 2008 - Pua Etnik

 
 
Tak tahu nak letak nama ape?...tolong yea ape ekkk tqtq yea http://dianayuss.fotopages.com/ - kasi nama cam ni?....

Aku migraine 2 kali pattern ni tp bila siap, aku pun jatuh cinta...ni pattern biasa je, tp bila siap....





ada lagi...ni dah tahap gaban.....

Quote:

nora.beads@yahoo.com - tq nora....mmm aku try selagi boleh aku try lg....

Fazarina (rina)- lawo ke?....terima kasih...smpai kuar lidah

Diana Yusof - Pua Etnik - mmm sy guna nama ni...nmpka cam tikar rotan pun ada...tq kak diana...suka sangat

Diana Yusof - ada rambu ramba lagi........nak tngokk gakkk

ida merpati - leh lagi msuk dlm list raya saya tp dapat ar rasa pakai masa kenduri kendara, open house ke, melaram jgn tak melaram

Beauty - tq cik beauty, awk pun same, good job - selendang pun lawo.....

Zai kulim - kak zai, apo jauh bonorrrrr..melanton sy dr KL ni

Kak Muzz - http://kilauanmustika.fotopages.com/ skli pandang manik tabur, kak kau tahu berterabur mata sy membuat nye....tu tak kira bab bukak2..tp bila siap sy turus terdiam

zairieza - sakit bahu, ada ar sikit2 sengal2

serina - terima kasih serina msuk mylink YM dlm list u, hargai sngat, ija tak sempat lg nak wat cam tu,,,sori yea......serina nak wat leh je masukkan 6 manik berasing warna, jahit cam jelujur....buat ikut baris, ija lukis dulu corak ni...letih mmg letih..klau salah masak ar ..sendiri mahu ingat............

diana yusof- terima kasih atas penerangan yg panjang lebar/...suka sngat...bila lah ada org bw sy...sy mimpi dulu

glamstar - mmg teknik biasa, kesabaran kena kuat.....ni ija buat utk anak dia, tu yg kat leher ada, budak ma, sekolah rendah...silap2 kang terbukak pulak, utk mak dia pakai tudung, ija buat kat bhg lengan shj, tp bila nak sampai satu pusingan jenoh siot......cam kita tawab 7 kali lah, sbab ija jahit 7 baris..so smua nye ada 14 baris......klau utk anak dara leh ar kita buat smpai bawah dada, lawo skit.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net