manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Nov-2008 04:29 Email | Share | Bookmark
Pua Etnik utk Cik Solama

 
 
 
Masih lagi dengan pattern Pua Etnik untuk Puan Solama dari Sarawak, jauh terbang, takut juga tak smpai, dapat melaram di pagi raya ari tu, sori lmbat kasi tatapan utk cuci mata, ija terlupa arrr....Baju Riau yg ija sulami dng Pua Etnik sesuai dng citarasa pemakai. Warna ni same pulak dng bj raya ija....hehe, skli lg aku buat juga sama2......nanti lah dipikirkan bila nak buat bj sendiri...tak ada masa maaaaa....kasi peram dulu...







Quote:
saryati_ameruddin@yahoo.com - terima kasih yea ats pujian, tak ada masa, kita curi2 masa yg ada.....
azi - sila lah, ok je utk tatapan mata...
anggerik rimba - kenalah rajin cik anggerik oiiiiii, ni tempahan org...takut sy....
Beauty&TheBeads - amboii nak tempah, tak sesuai kot, sifu nak tempah kot....kita tak seberapa lah.....(ija pun ada pengalaman cam tu) bj mak, bj sendiri bnyk yg peram, klau org datang je, sy minat lah, leh buat kan, esok dia dtg lg....abis2 lipat je lah bj sendiri...x snggup dia dtg tnya lg...malu cikk weiii
zai kulim - laksa mmg tak tahan, sbulan 2 x wajib buat tau....
jeff - tq abg jeff, jgn serik dtg lg....
rebenpink - dah tengok, lawoo juga....well done
nur - nak blajar boleh je, ada basic tak?
ida merpati - tq cc tu,,,,tp lain lah
nora manik - tq 4 your support - appreciate bebenorr2
beading_passion - ok je, try lah, pasti boleh weiii, sila kan, tak perlu mintak izin, buat apa nak kedekut ilmu, tarakkkk untung maaa, kita pun mula pd bwh.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net