manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Dec-2008 12:46 Email | Share | Bookmark
Pua Nusantara

 
Assalamualaikum.....salam hujung minggu, sekian lama tak bersua, berceloteh....di web ni, berkongsi minat yg sama pada smua........ada beberapa bj yg menanti untuk pamerkan disini....harap2 dapat kepuasan pd smua yg menjamu mata.......koleksi kali ni masih diberi nama PUA, tp manik dijahit bertindih pada jahitan tali air......mula2 dapat bj ni..... ija lakarkan pada kertas kosong dulu, abis ija conteng2 kertas kosong tu entah jadi apa..rasa nak tunjuk, malu ar.....kejap2 ija duduk, jap ija terlentang, jap ija pakai meja jepun kat umah, abis2 ija setia dng meja jepun lah......mula jahit smpai separuh, bila siap sebelah tangan, ija pusing nmpak pulak bj lain, yg ija kena segerakan, ija capai bj satu lg..jadi siap 2 sekali. nanti yea dipamerkan...ni pun badan tak berapa baik.....rasanye kekurangan kasih syg mak kot.....biasa lah cuti sekolah kan,,,nmpk nye hampir sebulan lah mak di kg...cedih nyeee

Wassalam...



Quote:
ejardkethot - tak kesah ar pakai kat ane?..lawo juga tu, unikkk sehhh...
kilauan mustika - tukar angin tu sampingan tu,,,pkara wajip shoopinnggg....
Beauty&TheBeads - ni br berjinak2 nak wat cam ni, alamak lmbat ar upload gmbr dng nak edit lg, entah apa rupa lah ni weiii cam tarzan pun yea, serawang tepi2 lg....
afairuz - oh yea, cedihnye..tak ada rezeki..sabar yeaaa, blum lg, nanti datang bnyk2 tak leh tolak lakkkk...moga sihat walafiat, dsmping limpahan kesyukuran ILAHI.......
zai - yea pattern ni bersilang2, saje ubah angin
glamstar - simpul kasih, berpintal tu cam sama je.....cam love, cinta, rindu...hehe
[b]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net