manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Jan-2009 00:58 Email | Share | Bookmark
Kerongsang

 


Dalam sekian lama seram sejuk dek pukulan demam, hampir 2 minggu, letih btul demam lama2 ni..tp alhamdulilah dah semakin elok......seperti ija janjikan, ija selit kan rintihan kerongsang masa dlm proses pembikinan PUA nusantara......
akhir skli...


SELAMAT JALAN 2008........ia penuh seribu kenangan.....
SELAMAT DATANG 2009........ia penuh seribu harapan......




Quote:
liya - sudi nanti kita jengok, nanti juga kita email price list yea...lama tak updated, apa2 terima kasih...
Wak Kumis - smpai 2 bungkus...tu kecil je....klau sy pun 2 kot...pantang tngk...hehe
jasmeen - migrain, sy pun kadang2 migrain juga, lg angin bila buat tak kemas, bukak entah brapa kali, tak penah kira, cantik belakang kira, janji kemas dan kemas jahitan, jahit jgn sekali terbuka......jahit ni kena sabar bnyk2.....puas bila rasa kemas
be_extrabeautiful@yahoo.com - kita masih ambik tempahan, call je 019-20202 414, nanti belakang kira....nego lg
abg jeff - tetap terpahat memori 2008....suka, duka,
ida merpati - sama2 lah, moga dikurnia rezeki yg melimpah2..amin amin
zairieza - salam kenalan, suka cuba ar pulak pattern ni, guna pearls kecil2 sambung2 kan....boleh nye...
balkis - terima kasih...harap2 tua badan lg rasa bertuah kan kan kan..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net