manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Jan-2009 08:25 Email | Share | Bookmark
Fresh Roses

 
 
 






Quote:
beading_passion - terima kasih......
norli norli@uum.edu.my - selalu masuk sini, cuci mata, sudi2 lah yea, waalaikumsalam norli, kebaya pink ni mmg dah terselah cantik tanpa manik.......
Beauty&TheBeads - munge akak pun comel tau......kita dah cuci mata gmbr kahwin, smua nye cantik2 belaka, editing kagum btulll... pandai berkarya orgnye cik beauty ni...tak leh di sangkal
Anggun pesona - postpone, tak apa kita sedia menanti, kadang2 masa lapang kita jengok juga.....lambt dng cepat je...hehe
Datin haryati - kelas tu kat damansara, jauh nye.........kita kat wangsa maju, alamat kempunan ar impian nak lentikkan apa yg patut niii....
Kilauan musitka - T Q V M, kak muzz, sama2 yea kita tak putus idea
anggerik rimba - T Q V M, biasa je, awk pun boleh buat, cuba ar....
nora manik - leh je, apa pulak nak tiru2...tak kesah arr....buat ar.....roses mmg kesukaaan org p'puan kan....
shima - T Q V M, lg semangat tngok akak shima nye menu english breakfast + mashed potatoes........lapoorr lapoor


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net