manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Feb-2009 02:17 Email | Share | Bookmark
Pyramid

 
Atas memenuhi permintaan kawan, yang ingin kan pattern sebiji cam si cici kita ni, sy pun terus sms cici, cici aku nak tiru pattern pyramid kau sebiji boleh, dng lantas nye cici jwp, tiru ar......tabik spring btul aku rasa, tanpa ada sebarang niat yg ragu2, cici ikhlas berkongsi beberapa tips yg aku rasa bertuah nye diri ni...lama2 aku pun jatuh cinta pattern ni,,tengok ar ingat nak wat ar sebiji utk baju sendiri, sesuai skit kat opis, ni web kawan kita - ci, aku panggil kau ni, terima kasih sekali.lg........http://cyfeezbeads.fotopages.com/

beberapa gmbr akan menyusul.....maap gmbr kurang kualiti...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net