manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Mar-2009 02:47 Email | Share | Bookmark
Blue Belissa

 
 
Salam semua...
Blue Belissa ni utk pn kita kat oppis, sbelum dapat kain ni, manik dah sedia d hujung tangan, pn kita ni kata buat skit2 kelopak bunga leh, bila tengok kain, itam nye tanah dia, bila nak draw mmg susah, mesti kembang ar jadinye corak nye, pen dah cuba, kapur putih haram tak jadi,....apa ek yg sesuai....ada tip tak?
last2 ni dia blue Belissa.......




skrg klau nak msuk kan gmbr terkedik2...mintk ampun ar smua yea......

Quote:
fuziah : wassalam, kita stay kat wangsa maju, dah dekat benor, kita dah reply email yea.....
wansya : ada ke erasable pen warna putih?putih tu bukan pemadam yg purple tu..tak nmpak juga, apa2 tq yea......
shima27 : kita stay sama yea........tak yah akak2, kita sebaya lah..malunye aku dah tua.....
Yasha : terima kasih, jom.......
azzura : cepat ar upload bj pngantin, terujua ni.....
anggerik rimba : mesti tngah kerja keras utk event RJ tu kan..
dana : kita stay wangsa maju, tngok ats tu ada lg biru....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net