manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Apr-2009 08:16 Email | Share | Bookmark
Pua Sis Haiza

 
 
Cukup simple utk Sis Haiza, dah lama tak buat pattern pua-pua ni......lama-lama rasa rindu, nanti kan yg lain2, ada pua2 lagi.......
Harap2 Sis Haiza berpuas hati, takut juga ni...

mood agak baik sejak2 ni, harap akan sentiasa aman ni cam....





Quote:
Salam smua....komen later yea...
bg yg dah jatuh cinta pattern pua ni....dpersilakan..ija kasi lampu HIJAU...cuba lah, klau diperhatikan btul2...kiraan susunan pattern pua ni..mcm2 ada, apa2 pun slamat mencuba...boleh ija cuci mata kat tmpt u all pulak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net