manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-May-2009 05:03 Email | Share | Bookmark
Busana Sang Puteri

percubaan pertama
si ibu rama
si anak rama d sisi lengan
sedikit seri juntaian
Jarang sekali ija menata rias Busana utk hari-hari BESAR, bagi ku ia punya suasana dan susunatur manikmanik yg begitu "natural dan bersahaja..tak perlu terlalu sarat...sampai menjolok mata tetamu - tambahan pula untuk disarungkan di majlis akad nikah untuk sang puteri...
“Kegembiraan dan Keindahan" bukanlah terletak pada busana sang puteri semata-mata tetapi jua diraikan dengan hati dan perasaan yang begitu gembira bercampur berdebar-debar, dapat ija rasa kan walaupun hari BESAR belum lagi untuk ija...hehe, mencelah......
Agak gugup jua di permulaan menyulam, tambahan bakal sang puteri telah menggariskan kunci utama hanya manik putih & krim sahaja untuk diserikan pada busana nye...tidak salah ia punya hak!! Tugas ija pun bermula untuk menyulam dengan kelapangan hati serta menjadikan busana ni koleksi ija yang sebenar. opps..jgn terlebih ija...
Akhirnye busana sang puteri selamat sampai ke tangan empunya diri, terukir satu senyuman serta hilai tawa manja...cukup memberi tanda, Alhamdulilah........








Quote:
Beauty&TheBeads - mmm...ada ar skit
Yan - tu empunya diri tak senang duduk tu...meniti hati bahagia agar mencapai kepuasan hati semaksima yang mungkin..mari kita iringi doa kebahagian pada bakal mempelai....
Anggerik Rimba - thank ar..warna putih sejuk kan...
Diana yusof - ala ampun ar kak oi...tak tahu akak g training kat bangi, kita pun tak tahu jln, follow kwan2 tau..alamat sesat ar klau ija sorang2...
Dana cute - thank, insyallah klau empunya badan ni kasi foto..leh kita cuci mata.....teringin juga ija tngok bila busana ni disarungkan pd sang puteri...
Liza - thank kak liza, sweet kan, secomel tuannye...hehe
Balkis - mmmmm, kita nak tngok bj sesuci putih awk lak,,lg mngancamnye,....apa- apa selamat menempuh alam kebahagian yea.....
angahsu - thank.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net