manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-May-2009 02:36 Email | Share | Bookmark
Kartun Berry + Pintalan V4 layer

boringnye ari ni.sorang je..
pusing sini pulak lah..lepak tepi pagar umah
ehh kita dah ada teman...tepuk aamai2
mmm...dah kena ikat
lama pas tu.oops...skli dia kembar....
bahagia nye..yea yea yea
tengok tu pagar dah keliling ....
 
MERAH NYE MAKNGAH hahahaha.....

Karektor kartun Berry...hehe..ija punya mesej yang tersendiri mengenai kartun ini. ... Artikel ini cuma sekadar gurauan semata-mata....sudut pandangan semata-mata & berbeza-beza....Keindahan yang memukau hanyalah mainan mata..mata terpedaya dengan keindahan warna. warna MERAH. ... sebenarnya tengah busy giler ni sampai jahit pun leh mengelamun bukan-bukan...
Hidup ni umpama kartun kadang-kadang watak nye lah kita sendiri, yg boleh merubah, mencorak warna kesukaan...

p/s: itu hnya kebetulan...



Quote:
Diana yusof - ok je kak, sms boleh, call leh, ija ok je...tp tak ar pandai sngat.....kwn2 kita yg lain2 pun otai ma....
jeff - mmmm mmg color tak tahan.......dari jauh dah nmpk...ada BERANI..hehe
Glamstarz Fariha - mmm cuba lah...byk lg yg kita blom terokai...warna2 mlysia..hehe tp klau nak beza dng fariha apa sngat lah design ija ni tau....
Anggerik Rimba - amboii dah cam nak nyanyi pulak puji kita...hehe double tq ar...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net