manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Jul-2009 04:26 Email | Share | Bookmark
Manik Tabur Reen III

 
 
 
 




Quote:
k.dzila - thanks yea, ingat tak ada org ingt kita dah...lom abis lg edit dah dtg..sila...sila...
Beauty&TheBeads - thanks k.izan, tu edisi kupu2 pulang dr taman.....hehe
edda manik - tq kak edda, sekali kuar tu dah bnyk tp depan mata pun bnyk gak....[/b]
rozza - brapa hari yea. kita ni bukan fulltime wat ni...ni kira dng nak panas enjin mood lg, kira dng manik cukup ke tidak ni, kira dng tampal kain gam lg..agaknye ada dlm seminggu lah, klau yg cepat tak wat keje lain agaknye dlm 3 ari insyallah lah..tp nanti mak lak ckp, along kau tak reti wat keje lain ke?....naik muak pulak telinga ni...maap yea mak....
pepari - nanti yea ilmu di dada lom cukup...insyallah nanti kita tunjukkan, tp ari tu kita dah cuba buat lupooo nak ambik gmbr lakk.....rasanye kak beauty kita sempat cuci mata...hahahahhaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net