Want your
own Fotopage?







 
manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Nov-2008 06:48 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur utk Pn. Fatimah

 
 
 
Sekadar manik tabur, katanye malu nanti, nak pakai g oppis je....ni hasilnye........bila siap, dsuruh pulak sepanjang labuh baju.....waw......








Monday, 3-Nov-2008 03:58 Email | Share | | Bookmark
Sweet Pink Dahlia

 
 
 
Ni Empunya bj kak ila, ni klau tak silap bj ke 5, anak2 skli. smua warna coklat, skrg kak ila baru kuar wad di pantai medical (bangsar) ada dlm 1 mggu kot...bj ni dah lama siap, tp msih peram kat tngan kita....sian kak ila tak dapat tngok lg......yg aku ni tak pun jengok2 kak ila ni...smpai dah kuar wad blik bangi...asl jauh benor kak..........ni kita kasi korang smua cuci mata...harap2 kak ila cepat sembuh.....kita doa cepat blik opis yea.....keje dah menanti ni...hehe. nsib boss syg....

(klau perhatikan kolopak bunga tu lain tau....ni tak cam bunga)........







jap ada lg.........Tunggu ......


Monday, 3-Nov-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
Star n d pink

 
 
Sekadar menambah seri pd bj blouse labuh ni......kain nye yg amat lembut.....tngan nye ada 2 lapik cm jubah arrr...








Monday, 3-Nov-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
Pintalan 3v Layer II

 
 
Lama nye aku tanpa berita.....sori sngat2...kpd meminat manikmanik/...ada peminat ke?....kita bz skit...dng kelas sana sini....dngan open house......dng bj yg baru diterima......yg kena pulangkan....aduiiii.....kadang2 smpai umah waduhh..tinggal 1 bar je ...angin dng traffic jammed kat KL ni yg entah ape2..ujan je dah jadi ....naik sakit arr dduk dlm keta lama..smpi umah letih tengok bj, nsib adik pun tolong same...terima ksih angah yea....,,nanti along kasi upah mcm biasa.......ok sini ada sebahagian bj yg telah selamat smpai ditngan umpunya bj yea..........bj ni simple je aku jahit.....dari doktor HUKM.....kata doktor ni nak yg simple2 je...nanti sakit mata pesakit tngok kilat2 benorr.....hehe naik gelak aku....





JAP ADA LG......


Tuesday, 7-Oct-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran utk si kecil molek lg - versi Reben pulakk

 
 
 
Yang sy janjikan ni satu lg persalinan utk cucu maktop....ni yg sulung, td yg bongsu, sesuai lah.sulung besar skit......tu ada reben kiri, reben kanan, warna agak kontra..so selit kan reben tu nmpk cam bunga skit..jenoh tukar warna, pastu ambik butang baling besar skli....cam secocok lah tu...mainan warna tu penting....agar nmpk timbul....diserikan dengan jahit line 4x kiri kari & kanan agar nmpk seimbang......

OK..nak sambung menjahit...daaaa. assalamualaikum smua, nantikan kan baju2 menjelang open house, open oppis yea!!!!!!!!!!!








[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net