Want your
own Fotopage?








 
manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Apr-2009 02:27 Email | Share | | Bookmark
Pink Belissa

 
 




tak sempat nak komen - hehe

Quote:
Angel n the beads - cepat akak, leh nye buat utk bj sendiri, tak yah tunggu raya, nanti raya baju org lg nak jahit, mesti tak sempat nye.....btul tak kata beader lain...hehe
Beauty&TheBeads - tak ar, tak sama dng SF, SF tak leh lawan lg.......ni pun dah rasa mcm2, klau SF, sure tak tido mlm cam kak nora tu.....
Shima27 - insyallah, boleh je......tp cepat ar kasi bj, takut kempunan pulak..hehe, apa2 terima kasih yea, thn ni rayoo mane lg..satu dunia dah pusing2...bestnye


Thursday, 9-Apr-2009 03:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner FTIMdc 2009

peperi & me
gmbr ni yg mahal nii
melaram sakan smua
View all 5 photos...
ASSALAMUALAIKUM..... Salam smua
Rasanye ija kot org yg terakhir yg mencoret cter Malam Pertandingan Sulaman Manik ini. Tiada kata2 manis yg dapat diutus, tiada saguhati yg dpt diberi, dan tiada titik peluh yg dapat dicurahkan, selain hanya sekalung ucapan TAHNIAH & TERIMA KASIH kepada tenaga kerja FTIMdc & pemenang-pemenang terutama akak nora (noramanik) yg tak cukup tangan utk melayan kami smua, dan menerima Anugerah Trofi apa yea (terkebil2 kak nora bila nama disebut).
Kita pulak sama cam cik peperi tak bwk kamera, jangan cakap cap ayam, segala cap tak ada tau. Kamera sendiri adik guna bawa blik Ipoh, geram juga, tp alhamdulilah kak izan (Beautynthebeads) kasi kita copy paste...thank kak izan....malunye

Mudah-mudahan, kemenangan pada malam tu akan menjadi pembakar semangat untuk terus berkarya, & menghasilkan rekaan yg leh memukau pandangan mata ke mata, hehe...
Kita pun sebenarnya tak msuk pertandingan, awal-awal lg kita dah kasi kain putih, agak puas juga kak nora pujuk, tp entah lah rasanye tak layak & terpukau juga arr rekaan yg tak terucap dengan kata-kata, bila model satu demi satu kuar mempersembahkan rekaan yg tip top, tiga bulan tu nak siap kan, mmg cair tengok, setuju tak smua, kepada yang msuk pertandingan tu lagi ija tabik spring wei.. Kalah Menang belakang cter.

Satu cter yang nak kongsi juga..bila smua beaders kuar naik pentas, sampai tak muat pentas, ija tngok ija je kat meja tu sorang-sorang yang tinggal, alamak malunye...pandang sbelah meja nasib si cik Fariha (glamstarz) ada, berdekah2 kitaorg gelak, Insyallah tahun depan kita cuba ye Fariha. Klau nak cter smpai esok pun tak abis, Klau pasal baju sendiri pakai tu pun ada cter tsendiri, klau part sambung-sambung kain jadi baju, gunting-gunting kain tu biasa, jahit kedik-kedik tu pun biasa, bila dengar tiga bulan nak siap kan jahit manik & sulaman benang sahaja, ija rasa mmg luar biasa sangat22222......TAHNIAH cik adik yg berbaju kuning (sapa ada web dia tolong yea kasi tahu)
Seronok juga pada mlm tu...tak sempat nak ramah mesra pd smua beaders yg lain...Insyallah klau ada lagi tahun depan jumpa ye, so klau selisih kat KL, kat kedai reben, sibok cari manik, kat mana2 pun, kan dah kenal. Salam kenalan dr ija manikmanik


Quote:
dzila - amboii kak zila, tak sempat abis ija edit ni dah teropong....thanks..sudi2 yea, dari tadi ni gelak besar, kamera cap naga tu, selamat lg ke?
bagus juga idea akak tu...so apa lg...kena buat surat perlantikan ni..utk president ni...sapa lg kak nora lah
sy tahu akak tiada niat apa2..jujur kan...kita pun jujur nak kata (tiada apa rahsia)

izan72 - x kira lah juara ke no. 3 ke, janji yg tinggalkan ija & yg berdiri atas pentas tu d kira pemenang tau, hehehe, ptut ar student yea....next year pattern pua ada ke yg minat.

noramanik - thanks kak nora for your info...ain yea nama dia, yg best tu mak, ayah, adik beradik pun support dtg......best gler....tu ar pasal sian akak kita tu ..nasib tak ada org nmpak masa kaki2 tu senget...sorii yea.

Anggerik Rimba - tahun depan kita sama2 yea, so bila kita ramai2 nak bercinta lg ni.

glamstar - setuju juga....thanks yea fariza mlm tu sempat lg turunkan ilmu utk sisik ikan, ija mmg jatuh cinta juga..tp entah lah bila kesampaiannnn.

Beauty&TheBeads - ingat akak ada risik2 nak wat gathering tp x kesampaian, alhamdulilah kita bertemu jua. wlpun tak kesemuanye...bila yea lg,next, next, amboi tinggi menggunung pujian kak izan, dia pun apa kurangnye lawa, terima kasih kasi share gmbr.

yan - jap lg kita singgah tngok pua awk yea.....hehe, keje opis tak siap lg, dr td bercinta kt fp.......

diana - sama-sama, fp tak seberapa tak penting, asl isi ruang dpt menambat ati, cukup memadai...hehe, setuju...setiap thu...

zura - bling bling - naik pentas ramai2, nanti roboh pulak, pastikan pentas tu sebesar padang bola fulsal, hehe

angahsu - tak apa angahsu - jumpa & ramah mesra kat alam cyber pun ok

pepari - ku tahu akak umi, kau mmg layan masuk event tu, idea tu kasi simpan tahun depan kasi berkobar2 yea.....sure klasik ni

sue - kita dah lihat,intai juga2...ni dah leh merangkak kan.....plahan2

balkis - sbelah meja di kis, tak apa lepas ni kita dating2 lg lama2.....awk comel lah....

eda manik - kak eda, salam kenalan wahhh..tang tangan msuk paper, kristal tu yg klas gitu...best....bertuah nye badan, warna bj pun lawo...

afai - lama tak dengar cter....awat bz memanjang ke? ke merajuk lg....

azzura - apa yg gempak...biasa je...kenalan ramai best......

sue - kita dah jengok dah, tak apa bertatih skit....lama2 ok.....tp syg ar kak, sy pun g pwtc tu, tak jumpa pulak...sy ada belek buku lain, cari majalah fesyen, lain majalah yg ku beli

Kak Khaty - Natural beauty, terima kasih....terima kasih atas anugerah tuhan...alhamdulilah, akak khaty nak tanya songket bunga bertabur gigi yu tu cam ane?..klasik ar color itam tu...

nszr_mal - yea - dinner tu, ni ada lg....nanti kan....

yan - jom tinjau koleksi sisik ikan versi baru dia,,lawo bangat tu

diana yusof - lama tak dengar kbar, sihat ke?..amboii teater lg/....puas tu tinjau bj jubah itam tu..tak terang sngat...jgn lupa dtg lg sini...

kak erra - salam kenalan, lama tunggu tu nak bergambar dng RJ, tak akan ku lepas kan, wlaupun kemera org....


Wednesday, 1-Apr-2009 08:16 Email | Share | | Bookmark
Pua Sis Haiza

 
 
Cukup simple utk Sis Haiza, dah lama tak buat pattern pua-pua ni......lama-lama rasa rindu, nanti kan yg lain2, ada pua2 lagi.......
Harap2 Sis Haiza berpuas hati, takut juga ni...

mood agak baik sejak2 ni, harap akan sentiasa aman ni cam....





Quote:
Salam smua....komen later yea...
bg yg dah jatuh cinta pattern pua ni....dpersilakan..ija kasi lampu HIJAU...cuba lah, klau diperhatikan btul2...kiraan susunan pattern pua ni..mcm2 ada, apa2 pun slamat mencuba...boleh ija cuci mata kat tmpt u all pulak


Wednesday, 1-Apr-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
BERMINAT UTK TEMPAHAN


019-2020414 - IJA
eja_shariza@yahoo.com.my
WANGSA MAJU, (KL) ; MASJID TANAH (MELAKA)
KEDAI JAHITAN, RUMAH PANGSA, JLN KUCHING, KL


Wednesday, 1-Apr-2009 07:42 Email | Share | | Bookmark
Manjalara Sis afizah

 
 
Pattern celop dari kak Ani Ladybeads, sekadar memenuhi permintaan Sis afizah, tp tak leh lawan kak Ani ar, dijahit sambil berdiri........
Hanya ubah sikit2 manjalara di bawah bunga.........

apa-apa terima kasih kak ani Ladybeads, (sunyi rasanye tak nmpak kelibat Kak Ani tau)






[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net