manik's FotoPage

By: manik eja shariza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Dec-2008 07:49 Email | Share | Bookmark
Pintalan v2 layer

 
Assalamualikum smua, hampir terlupa nak letak pattern pintalan ni, disebalik bj ni, ada yg pening juga wlaupun pattern yg seringkas yg mungkin, Setelah jenuh buat bhg tangan, baru ku perasan stok manik putih tu tak cukup...alamak mana nak aku nak cari, padahal manik ni aku beli kat melaka, ni ar gatal tangan sapa suruh beli jauh2.....jenuh ar bila pulak nak blik melaka ni, nak tak nak kena ar juga aku tunggu, puas juga pusing kat KL ni, mana tahu ada ke, seakan2 ke, hampehh tak ada juga, alamat lambat ar smpai ke tuan baju, Alamat merajuk juga keee......tension klau part cam ni...
Wassalam...




Quote:
abg jeff - abg ni kan mmg peneman setia, tak kira kan...sy dah nnyk kali terlepas pandang entry yg leps tau, copet bonorrr......laju cam motor bot....abg jeff dah naik ke yg kat melaka tu bot apa ekkk......murah je RM5 ..lebih kurang cruises cam kat putrajaya tau.....
ibead ann - wahhh murah bisness, hrap2 makin meletopppp..amin amin amin
Yananora - admirer ngan pua etnik eja tu, ok je klau yana nak buat, cuba ar...7 lapis je, yana boleh buat..nanti tunjukkan yea.....apasalah nye kongsi idea....
azzura - kita dah tngok dah fp br zura...leh tahan...perkemas kan lg jahitan, lama2 boleh, ija pun mula dr bwah....sama2.
ida merpati - pintal cc, order dng akak je lah....nak makan buat skit2 je, tp tak secantik akak ida .....
Beauty&TheBeads - fond test tu cam tiru awk yea...sorii arrr...cam ane kita nak kasi besar skit.....cocekkk benorrr....kan..kita nak jengok dah umahh..makin meletoppp....agar makan meletopp lg thn 2009 niii.dng hasil nukilan yg terpesona
Ana cake lover - kita tak jauhh arrrr....KL jee, post leh, dah biasa dah smpai kat meja oppisss....nanti kawan2 ckp..ija dapat posto......postoo....
abg jeff - selamat menempuhhh thn baruuuuu....2009


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net